Frivillige-foreninger, -fællesskaber, virksomheder og andre interessenter har mulighed for at bidrage til Folkets Møde med aktiviteter, debatter, workshops og happenings.

Det afgørende er, at partnerne oplever, at det skaber værdi at være del af Folkets Møde. Derfor har alle partnere mulighed for at sætte deres egen dagsorden i forhold til at gøre det sjovt, nemt og tilgængeligt for alle frivillige, aktivister og alle andre borgere at gøre en forskel for andre. Det gælder for alle initiativer, hvad enten de er lokale, bydækkende, regionale eller landsdækkende og hvad enten de er drevet af en enkelt frivillig, en forening, en gruppe aktivister eller på en fjerde måde.
Derfor kan alle byde ind med aktiviteter, som stiller skarpt på præcis deres udfordringer, erfaringer eller de muligheder man ser. Det kan ske på flere måder:

Debat, ex på debatter; Hvad er aktivisme og hvad kan vi gøre med det?, Hvordan får vi flere med ind i fællesskabet?, Sundhed via fællesskaber, Hvordan gør vi frivillighed interessant for de unge?, Frivillig finansiering og bureaukratisk bøvl, m.m.
Aktivitet, ex på aktiviteter; Idrætsaktiviteter, Mad- og grønne-fællesskaber, Kulturbazar, m.m.
Workshop, ex på workshops; Sådan rekrutterer du frivillige (Ingerfair), Mod til at fejle – risikovillighed i frivillige fællesskaber, Gentænk finansiering og støttestrukturer, Hvad nu hvis ressourcer ikke er penge? m.m.
Happenings, ex på happenings; Frivilligbørs, Frivilligfest, Fællessang, Samtalesalon: Tænkepause om frivillighed, Fællesspisning, m.m.
Hvem skaber vi Folkets Møde med?

Folkets Møde skabes af alle dem, der har lyst til at være med til at fejre, debattere og dele deres fællesskab. I forbindelse med planlægningen og afviklingen af Folkets Møde samarbejder Aarhus Kommune som tovholder med repræsentanter for frivillige-foreninger, -fællesskaber, regionen og andre interessenter. 

Tilmeldingsfristen for medskabere til Folkets Møde var 1. September 2019.

Vi håber dog, at se dig som gæst til Folkets Møde d. 27.-28.september.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programleder Jacob Erdmann på tlf.: 60 19 43 25 eller mail: jacer@aarhus.dk.  

 

Invitation til deltagelse i Folkets Møde 2019

Download invitationen til deltagelse i Folkets Møde som PDF ved at klikke på nedenstående link.

Invitation til deltagelse i Folkets Møde